Parma kylpyhuonelementit kohdekoht. suunnitelmien mukaan valmistilat

Tuotekuvaus

  • Parma Kylpyhuoneet ovat vesi- ja viemärilaitteiltaan tyyppihyväksyttyjä, asennusvalmiita kylpyhuone-, wc- ja saunapesuhuonevalmistiloja, jotka soveltuvat asuntoihin, palvelutalojen ja sairaaloiden potilashuoneisiin sekä hotelleihin.
  • Valmistilat räätälöidään tilaajan toivomusten ja kohdekohtaisten suunnitelmien mukaan.
  • Valmistilat toimitetaan työmaalle sovittujen toimitusrajojen mukaisesti täysin käyttövalmiina märkätiloina, joissa kaikki sisustus-, kalustus- ja LVIS-työt on tehty jo tehtaalla.
  • Tuotekokonaisuudella on VTT:n sertifikaatti nro 160/1. Kaikki rakenneratkaisut ja materiaalit on valittu täyttämään vedeneristykselle ja pitkäaikaiskestävyydelle asetetut vaatimukset. 

 MATERIAALIT

Asuntosauna ja pesuhuone ovat yksi yhtenäinen toimituskokonaisuus. Pesuhuoneen teräsbetonilaatta ja runkorakenne jatkuvat yhtenäisenä saunan puolella.  Runkorakenteet täyttävät, niin erikseen kuin kokonaisena valmistilana, vedeneristykselle asetetut vaatimukset.

Valmistilojen pohjalaatta valmistetaan teräsbetonista. Lattiarakenne pinnoitetaan tilaajan haluamalla materiaalilla.

Seinä- ja kattorakenteena on sinkitty ja pohjamaalattu teräsohutlevy, joka on pinnoitettu terästoimittajan valmistusprosessissa. Seinärakenne voidaan jättää muovipinnoitepintaiseksi, tai se voidaan laatoittaa keraamisilla laatoilla tai luonnonkivilaatoilla.

Märkätilojen rakenteet ovat palamattomia.

INTEGROITU TALOTEKNIIKKA

Valmistilaelementeissä käytetään aina tyyppihyväksyttyjä vesi- ja viemärilaitteita. Ilmanvaihtokanavat, viemäröinti-, vesi- ja sähköputket kulkevat märkätilojen rakenteissa ja ne on koottu valmistilan ulkopintaan tai ulkopinnassa olevaan hormitilaan. Märkätilojen lämmitys toteutetaan tilaajan toivomalla tavalla.

SUUNNITTELUYHTEISTYÖ

Parmarine Oy:n suunnittelupalvelu avustaa jo projektin alkuvaiheessa.

Suunnittelua varten valmistaja antaa tarvittaessa valmistilaan liittyviä suunnitteluohjeita sekä toimittaa rakennepiirustuksia ja kohdekohtaisia märkätilapiirustuksia.

Urakkarajojen määrittämiseksi valmistaja toimittaa märkätilaelementtityöselostuksen urakkarajoineen ja varusteluetteloineen liitettäväksi suunnitteluasiakirjoihin. 

ASENNUS

Valmistilat asennetaan päältäasennuksena rakennuksen runkovaiheen yhteydessä tai viemällä rakennukseen sisään sivusuunnasta ennen julkisivujen asennusta.

 

 

Tiedostot

RT-tuotekortti RT-tuotekortti_38784

Nimitiedot

Yritys Parmarine Oy
Yrityksen WWW-sivu https://www.parmarine.fi
Pitkä tuotenimi Parma kylpyhuonelementit kohdekoht. suunnitelmien mukaan valmistilat
Tuotesarja Parma kylpyhuonelementit kohdekoht.
Yleisnimi Kylpyhuonelementit
Tekninen nimi suunnitelmien mukaan valmistilat

Muut tiedot

Liittyvän RT-tuotekortin numero 38784

Tuotekoodit

Yrityksen tuotekoodi parma-kylpyhelem
Rakennustuotenumero 1078994
Talo 2000 -tuoteluokka 288.12 Kylpyhuone-elementit